Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Раздялата на "Бранджелина" беше най-големият шок на 2016 година. Двойката подаде документи за развод през септември след инцидент на самолет, при който Брад Пит изгубил контрол и посегнал на 16-годишния си син Мадокс.

Няколко месеца по-късно, след тежки съдебни битки, обвинения, признание на вина и слухове, Пит и Анджелина Джоли най-накрая сключиха примирие, което е най-важно за шестте им деца. Според източници последни щрихи по документите ще бъдат направени до дни, а разводът - финализиран.

И докато все още не се знае кой какъв дял ще вземе от богатството или как ще бъде разпределено недвижимото им имущество, то със сигурност наследниците на Пит и Джоли ще останат в ръцете на майка си. Баща им, разбира се, има пълното право да ги вижда когато си поиска и активно да участва в тяхното възпитание, за да може травмата от развода да е възможно най-малка.

"Въпреки обвиненията, които Анджелина отправи, двамата са в много добри отношения - твърди един от източниците и добавя: И двамата решиха, че е от особено значение за децата тяхната връзка да остане стабилна."

За първи път след раздялата Анджелина говори през февруари 2017 г., когато пред Би Би Си сподели:

"Беше много труден период за мен, но ние сме семейство и винаги ще бъдем семейство. Ще минем през всичко това и надявам се, ще излезем от кризата още по-силни."

През август същата година медиите гръмнаха с новината, че Пит и Джоли са замразили намеренията си за развод и са все по-близо до това да се съберат. Според техния биограф Иън Халпърин Брад направил първата крачка към Анджелина, а тя се хвърлила в обятията му. Актрисата признала, че не се чувствала никак добре, когато била сама, и двамата решили да дадат на връзката си още един шанс.

Естествено, всичко това остава по страниците на жълтите вестници, тъй като процедурата за развод върви с пълна сила, като през февруари тази година актьорите получили разрешение от съда да продължат да договарят условията на раздялата си.

И докато правят последните уточнения по документите, Брад Пит и Анджелина Джоли се срещат и с други хора.

В първото си интервю след драматичните събития синеокият красавец разкри, че се чувствал ужасно, след като половинката му поискала да сложи край на 11-годишния им брак. Но днес той вече се чувства по-щастлив и по-здрав от всякога.

Множество заглавия, свързващи го с различни жени, се появиха, откакто Пит отново е ерген. Включително и с актрисата Дженифър Лоурънс, която никак не бе ядосана на тези слухове. Тъкмо напротив, тя бе повече от очарована. Но и тези твърдения останаха само по страниците на вестниците.

Истината е, че Брад Пит се опитва да намери своята нова любов, срещайки се с различни жени, но така и не успява. Британски таблоид дори си позволи да покаже фотошоп на негова снимка с кадър на бившата му изгора Дженифър Анистън и гръмко да заяви: "Те са отново заедно!"

Феновете на някогашната двойка изпаднаха в екстаз, а когато вестникът бе уличен в лъжа, разочарованието им бе огромно. Това, което ни научи връзката на Брад Пит с Анджелина, бе, че той е изключително моногамен и трудно ще намери някой, който да запълни празнината, която тя остави.

От друга страна, Джоли изглежда е открила човека, с когото да се задържи за по-дълго време. Според източници той не е известна личност, а агент на недвижими имоти. Мистериозният мъж е "красив" и "доста по-възрастен", но нещата между двамата все още не са "прекалено сериозни".

Това е първата връзка на Анджелина, която става публична от 2016 г. насам. Близките й категорично твърдят, че никога не е имало и минимален шанс двамата с Брад да се съберат и дори "не могат да стоят в една стая".