Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка Фейсбук
Снимка Фейсбук

Шефът на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева отговори на депутатката от БСП Теодора Халачева, която от парламентарната трибуна днес зададе въпрос по повод популярната тв реклама с "шоколада само го миришем" с участието на момичета от националния отбор по художествена гимнастика. Халачева е на 25 години, бивш модел със 7 години опит в политиката и е смятана за най-красивото острие на БСП в парламента

"По случая е предприета проверка от агенцията за закрила на детето. Фирмата, заснела клипа, е предоставила 7 броя договори с изпълнители в рекламата и всички са с пълнолетни лица", обяви в парламентарния контрол вицепремиерът Валери Симеонов.

Ето какво написа по този повод Раева в профила си във Фейсбук:

Госпожо Халачева,

Защо си позволявате да говорите откровени НЕистини и да задавате въпроси, чиито отговори са ясни за всички, които решиха да атакуват нееднократно БФХГ?! Защо, след като изпратихме нашите отговори, че състезателките от националния ни отбор, участвали в рекламата са пълнолетни и сме спазили абсолютно ЗАКОНА!, Вие продължавате да внушавате точно обратното?! Кой Ви позволява, след като сте НЕИНФОРМИРАНА да петните репутацията на НАЙ-УСПЕШНИЯ СПОРТ на България последните години?! Сезирахте ли компетентните органи за участието на Христо Стоичков в подобна реклама?! Не, разбира се, защото всичко е в рамките на Закона! Дали някой е сезирал и компетентните институции и за участието на Борис Бекер в подобна реклама (попитайте вещи, кой е Борис Бекер, защото е твърде вероятно да не знаете кой е той)?! Не, разбира се!

Това, че гимнастичките сме много младолики благодарение на прекрасния ни спорт не Ви дава никакво право да сте неосведомена за възрастта ни, когато сте решила да ни атакувате в тази връзка!?? А ако сте осведомена, както предполагам, и отправяте умишлено въпроси целящи да злепоставят НАЙ-УСПЕШНИЯ СПОРТ в България, седмица преди най-големия форум - Световната купа в София, би трябвало да се извинете!

Бих Ви препоръчала, вместо да се опитвате да омаскарявате националния отбор по художествена гимнастика абсолютно неоснователно, да бяхте попитали, какво правят разни партии и институции за спасяването на живота на премръзналите щъркели, например! И други неща бих препоръчала да правите, г-жо Халачева, но ми е много работата покрай организацията на Световната купа, та нямам време. Но ще си позволя още една препоръка: Купете си билети за състезанието ни и елате да подкрепите ансамбъла ни, Катрин и Боряна (ако не знаете кои са, попитайте приятел!), да ги видите отблизо, да им се порадвате, та да внимавате друг път като се изказвате неосведомена.

Засрамете се и се спрете! Не говорете НЕистини!

Нито едно от момичетата участвали в рекламата не е непълнолетно! Я ни оставете и свършете нещо полезно за хората!

Ефектът от рекламата, който коментирате би повлиял на децата единствено да намалят употребата на шоколад, който не е толкова полезен (в големи количества) и биха започнали само да го миришат!?

P.s С усмивка прочетох няколко нескопосани коментара срещу мен и момичетата за рекламата от знайни и незнайни. Забавлявах се как се пънат да омаскарят националния отбор и мен, без да имат понятие, че всичките са пълнолетни и не сме нарушили Закона.

Но когато депутат си позволява да говори публично неверни неща.... е, ще отделя време да изразя потреса си от безотговорността и некомпетентността му.