Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кремъл отрича да има нещо общо с опита за убийство на двама души в английския град Солсбъри. Отрича разработката на химическото оръжие "новичок". Нищо странно. През 1940 г. по заповед взета в Кремъл са избити близо 22 000 полски военнопленници – известното „Катинско клане”. За това престъпление Кремъл отричаше вината си 50 години. Колко време сега ще отрича няма абсолютно никакво значение. Злодеянието е сторено.

Имената на престъпниците осъществили убийствата в Катин са известни. Престъпник № 1 е Сталин. Следват Берия, Меркулов, Блохин и др. Кремъл винаги е отричал своите престъпления. Отричал е дори такива престъпления, на които свидетели са милиони хора – например окупацията на България през септември 1944 г.

Всички българи знаем за тази окупация и за последвалите след нея масови убийства, терор и близо половин век тоталитарен режим. Кремъл още не е признал вината си за тази окупация и още не се е извинил на България и на българския народ. Какво по- естествено тогава от това да отрича за убийството на двама души в един малък английски провинциален град. За Кремъл това е дребна работа. Та нали същият Кремъл първоначално отрече, че Крим е окупиран от руски войски и анексиран. Но след това Кремъл сам се похвали, че е сторил това престъпление. Нали Кремъл отрече, че има руски войски в Донбас, а след това ги върна обратно „у дома” в ковчези. И в Сирия „их там нет”, твърдеше Кремъл, а сетне се оказа, че дори генерали се връщат обратно от Сирия с краката напред.

Практика е Кремъл да лъже и отрича за своите престъпления. Но това не променя фактите. Малко са случаите в световната история, когато убийци признават престъпленията си. Нима Хитлер, Сталин, Мао Цзе Дун, Пол Пот, Фидел Кастро, Че Гевара, Саддам Хюсеин, Муамар Кадафи, Башар Асад, някога нещо са си признали? Психологията на убийците е да не признават. При това Кремъл публично заяви, че за него убитият баща в Солсбъри е "предател". За Кремъл и Борис Немцов бе "предател". И Александър Литвиненко, и Наталия Естемирова, и Анна Политковская са "предатели". За Кремъл всеки, който не мисли като Кремъл е „предател” и „враг”, т.е. подлежи на унищожение

В света има само Кремъл и "предатели". Там е родена „великата” мисъл: "Има човек — има проблем, няма човек — няма проблем." След изборите за президент в Русия звучи особено актуално друга „мисъл” на същия кремълски "мъдрец": "Важно е не кой как гласува, а кой брои гласовете!”

За Кремъл никога човешкият живот не е имал стойност. Няма стойност той и днес. Кремъл цени само себе си. Ако можеше Кремъл щеше да се отърве от всички хора по света. И все още не е изключено да го стори. Бутонът за ядреното унищожение е в Кремъл.

 Коментарът на Александър Йорданов е от фейсбук