Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Валери Симеонов Кадър: Би Ти Ви
Валери Симеонов Кадър: Би Ти Ви

"Не виждам защо човек да се извинява, ако е казал истината. Най-важното е, че и за мен, и за Сидеров, и за Каракачанов интересите на държавата са най-важни. Ние имаме различни виждания за това доколко е значима религията в едно съвременно общество", каза вицепремиерът пред Би Ти Ви по повод разигралия се скандал с острите нападки на лидера на НФСБ към руския патриарх Кирил.

"При нас всичко е открито. Ние като цяло сме открито управление. Заявявам, че това няма да се отрази на коалиционните отношения. Борисов е изключително притеснен от нашите вътрешни отношения. Важно е какви резултати има това управление. Ако моите партньори от "Обединени патриоти" поискат моето оттегляне, аз ще се оттегля", каза Симеонов.

"В някои от язовирите има достатъчно хляб, за да се издържат и да извършват ремонтите. С други не е така. Да, наистина, валяха много дъждове и почвата не може да поеме това. Поради тази причина язовирите започнаха да преливат, но това е контролируемо. 30 години не се е знаело колко язовири има. Всички вече се знаят, установени са опасните и в момента работим, което е много трудно, защото 30 години не е работено нищо", завърши вицепремиерът по темата със състоянието на язовирите в страната.