Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Колата на музиканта след удара
Колата на музиканта след удара

Стадо диви прасета, изскочили на АМ "Тракия", в района на Ямбол, предизвикаха кърваво меле на пътя. Като по чудо няма сериозно ранени в инцидента, участници в който се оказали известен музикант и бургаски депутат.

"Беше някъде около 21,45 ч. снощи. Пътувах с личния си автомобил до София. Както си карах, изведнъж виждам трупове на пътя.  В първия момент дори не разбрах, че са на животни. Помислих, че са прегазени хора. Минах върху два-три трупа, преди да успея да отбия встрани", разказа пред "24 часа" бургаският депутат Ангел Исаев.

Той веднага позвънил на  тел.112 и на полицията в Карнобат, тъй като в първия момент помислил, че районът е по-близо до Карнобат.

"Полицаите реагираха много бързо, дойдоха на място. Оказа се обаче, че инцидентът е на територията на Стралджа", допълни Исаев.

На мястото той се запознал с музиканта Борислав Йоцов, чийто автомобил пръв ударил стадото диви свине. Въпреки че колата му била смачкана до неузнаваемост, кларнетистът се разминал без драскотина. Той е братовчед на Хилда Казасян, свири на нейните изяви.

Двамата започнали да спират движението, помогнал и шофьор на тир, който осветил платното.

"Взех Йоцов с моята кола и го закарах до Бургас. Такова нещо не беше ми се случвало. Днес проверихме, оказа се, че точно на мястото на инцидента няма ограда покрай шосето и това е проблемът", каза още независимият депутат Ангел Исаев. 

Борислав Йоцов Снимка: Пиер Петров
Борислав Йоцов Снимка: Пиер Петров
Ангел Исаев Снимка: НС
Ангел Исаев Снимка: НС