Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Вижте как имперски пратеник в расо нагло и с назидателен тон обяснява на президента на Република България и главнокомандващ на българската армия как да тълкува българската история.

Разбира се, имперският пратеник говори пълни глупости, като твърди, че САМО Русия е освободила българския народ от тиранията, защото поляците, украинците, финландците, литовците и другите народи, които са загубили синове във войната 1877-1878 г., не били имали парламент, който да одобри войната.

А нашият президент, вместо да му отвърне, че по тая болна руска имперска логика и българските опълченци, без които руснаците никога нямаше да удържат Шипка, са били част от народ в Османската империя, мълчи.

По време на тази среща няма кой да му каже на ченгето от КГБ, че ценим високо жертвата на всички народи, които проляха кръвта си за нашата свобода.

Е, аз благодаря лично на полския народ, на финландския народ, на румънския народ, на литовския народ, на руския народ и на украинския народ, че техните горди синове, вярващи в идеала на свободата воюваха с източната тирания за нашата свобода!