Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Алексей и Анастасия като младоженци
Алексей и Анастасия като младоженци

Познатата като Анастасия Сия, снимала се в “Плейбой”, става жертва на ревност

На погребението майка изпадала в безсъзнание на няколко пъти

Молдовският фотомодел и тв актриса Анастасия Чекати или Анастасия Сия, какъвто е артистичният й псевдоним, бе открита мъртва във вана на апартамента си в Кишинев. Тялото й бе намерено на 18 февруари с големи прорезни рани от нож.

Според полицията тя е убита от 34-годишния си съпруг – известният зъболекар в Молдова Алексей Митаки, който след убийството се хвърля от прозореца на седмия етаж на блока. Преди това той звъннал на роднини, за да ги помоли да се погрижат за бебето им, родено три седмици по-рано. Когато полицията пристига на мястото на трагедията, открива детето в съседна стая и го изпращат в болница.

Причината за драмата е жестока ревност според първоначалната версия на полицията. “Засега няма заключение. Но предполагаме, че причина за убийството е ревност” – казва пред медиите началникът на Главния инспекторат на полицията Александър Пинзар.

Очарователната Анастасия Чекати започва

кариерата си на модел на

16 години

Първите градове, в които заминава за снимки, са Букурещ и Дубай. Участва в популярното тв токшоу Las Fierbinti и се снима в други тв проекти. Започват да я канят и от култови еротични списания за мъже, сред които “Плейбой”, “Максим”, GQ. Анастасия пуска свой канал в ютюб, на който може да се видят всички клипове, в които се е снимала, и поддържа атрактивен профил в инстаграм.

В интернет има нейни изпълнения като певица. Тя се увлича от йога, спортува и обича да пътешества. Освен кариерата си на модните подиуми през последните години започва да развива и бизнес със своя марка дрехи. Дебютната й колеция от вечерни рокли е трябвало да бъде представена съвсем скоро. Преди няколко години Анастасия се омъжва за Алексей Митаки,

заможен зъболекар с клиентела от шоу бизнеса.

Приятелите и познатите му днес не могат да повярват, че е способен да извърши престъплението и да се самоубие. Те казват за него само добри неща: “Беше много добър, трудолюбив човек, талантлив медик. Беше в официален развод с първата си съпруга, от която също има дете. Много обичаше децата и всички, които идваха при него, за да лекуват зъбките си, получаваха подаръци”. Алексей се грижел и за детето от Анастасия. Мнозина от близките на Митаки до такава степен не вярват, че почтеният зъболекар би могъл да стане убиец, че предполагат в жилището да е имало трети човек, който е убил младото семейство. Полицията изключва този вариант. На ножа, с който е убита 31-годишната Анастасия, са намерени

отпечатъци от пръстите на Алексей Митаки,

а вратата на жилището е била заключена отвътре.

Според съседи, цитирани в някои молдовски медии, двамата не живеели заедно, а когато Алексей идвал в дома на манекенката, оттам се чували скандали. Запознати твърдят, че младата жена искала по 1000 евро за всяка визита на Алексей при детето, а освен това настоявала той да открие клиника в Дубай, но зъболекарят отказал. Малко преди драмата бащата на манекенката също дошъл в апартамента. Съседите чули отново крясъци и предполагат, че този път чашата е преляла, според 7dniv.info.

Как са реагирали родителите на Анастасия, четете в хартиеното издание на в. "168 часа".