Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Страхотна драма се разигра около един от последните епизоди на предаването "Съдебен спор". Дядо пожела да участва в предаването, за да разкаже как дъщеря му Мария го бие и със съпруга й държат трите им дъщери под ключ и не ги пускат на училище.

Репортерът на предаването Жоро Игнатов отива на място и заснема изповедта на 86-годишния мъж. След това той е поканен да гостува в импровизираната съдебна зала на съдебен спор. Но не отива, а няколко дни по-късно е открит мъртъв на общ балкон, намиращ се срещу апартамента му. Репортерът Игнатов твърди, че той е бил убит от собствените му роднини. Ето и версията на Игнатов, която той публикува във фейсбук:

Тялото на възрастния мъж е намерено тази вечер на общ балкон, намиращ се срещу апартамента му. Стефан за последно е чут от съседи да вика за помощ на 11-и февруари, докато дъщеря му Мария се е заканвала, че ще го убие. Дошлите на място полицаи са си тръгнали, след като никой не им е отворил вратата на жилището.

Г-н Янев се обърна за помощ към СЪДЕБЕН СПОР, но след заснемането на репортажа животът му е бил насилствено отнет. Не доживя да дойде в студиото, както и вчера да отпразнува 87-ия си рожден ден.

Спестих ви бруталността на снимката, която отразява неадекватността на институциите…

Нека душата му да намери покой!

В същото време полицията съобщиха, че са задържали дъщерята на починалия дядо и съпруга й. Ченгетата наистина са открили деца, които са държани под ключ. Тепърва разследващите ще разплитат случая.