Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Защо българският националист е пръв интернационалист

Знаете стария лаф - “Като не ви харесва този народ, внесете си друг!”.

Точно с това се е заел в момента българският бизнес с помощта на патриотите. Колкото и да са мизерни заплатите у нас, той търси още по-евтина работна сила. В момента между първо и второ четене в Народното събрание чака едно допълнение на Закона за трудовата миграция, което напълно ще вдигне шлюзовете за бурните потоци на световната бедност и мизерия.

Работодателите се кълнат, че няма да внасят работници от Бангладеш, а от братска Украйна и евентуално от Виетнам. Но истината е, че Виетнам се развива чудесно и точно България едва ли би съблазнила старите ни познати. Със сигурност биха предпочели Чичо Сам. Украинците пък имат претенции, бели хора са все пак. Ей я Русия, там заплатите са прилични. В крайна сметка всичко се решава от “невидимата ръка на пазара” – печели този, която докара най-евтината стока. А най-евтино излизат мигрантите от Пакистан, Афганистан, а и от Бангладеш, защо не?

Така невидимата ръка ще започне бавно, но сигурно да подменя българското население с чуждо, и то именно от страните на революционния ислям. Там човешкият материал е най-евтин. Първо ще дойдат 5 хиляди, скоро ще станат 10, 20, 40 и така нататък - в геометрична прогресия.

Може да съдим по опита на Западна Европа. През 2010 г. канцлерката Меркел обяви, че мултикултурализмът е пълен провал. “Ние се лъгахме, че те ще си тръгнат, но това се оказа нереално” – каза тя за гастарбайтерите, които бяха внесени от Турция през 60-те години. Ами да, кой би могъл да предположи, че гастарбайтерът няма да кара години наред на сухоежбина, а ще си намери или докара жена, ще народи 4-5 деца, които днес са народили 20-30 внуци. Задават се и правнуците. И така - до 3-4 милиона.

През 2011 г. Ердоган говори пред огромна аудитория с немци от турски произход в Дюселдорф и започна със следните думи:

“Аз съм тук, за да почувствам вашите копнежи, тук съм, за да науча как живеете. Тук съм, за да ви покажа, че вие не сте сами!... Наричат ви гастарбайтери, чужденци, германски турци. Няма значение как ви наричат, вие сте мои съграждани, вие сте моят народ, вие сте мои братя и сестри!... Да, интегрирайте се в германското общество, но не се асимилирайте. Никой няма правото да ни отнема нашата култура и нашата идентичност…”

И така нататък, и така нататък. Миналата година Меркел не му разреши пак да говори на митинг в Германия и Ердоган заяви, че “Германия се самоуби”, че в нея цари чист фашизъм и така нататък, и така нататък. В резултат вече не се знае кой би спечелил едни нови избори.

Ако човек иска да проучи по каква писта тръгваме с тези арбайтери, препоръчвам световния бестселър “Странната смърт на Европа” от британския журналист и писател Дъглас Мъри, издадена е на български. В нея се описва процесът, който започва след Втората световна война с внос на работници от Третия свят и достигна до кулминацията си през 2015 г., когато в Европа нахлуха близо 1,5 милиона имигранти от Сирия, Афганистан, Етиопия, Либия, Алжир и т.н.

“Европейската цивилизация, - пише Мъри, - такава, каквато я познаваме, е в процес на самоубийство и нито Великобритания, нито другите западноевропейски страни могат да избегнат тази съдба, защото явно всички страдаме от едни и същи симптоми и болести. В резултат още преди животът на повечето от днешните европейци да е достигнал края си,

Европа вече няма да е Европа и народите на този континент ще загубят единственото място на света, което наричат свой дом.

“Разрастването на ислямистките анклави в Западна Европа е основната причина за възхода на крайнодесните “популистки” партии и движения като “Националния фронт” във Франция, “Алтернатива за Германия”, “Партията на свободата” в Австрия, Движение “5 звезди” в Италия и т.н. Що е патриот, все е против вноса на чужди работници. И докато избирателят се е втурнал надясно, старият политически елит се е втурнал наляво, отваряйки празнина за неофашистите. Под “ляво” на Запад вече се разбира мултикултурализъм, политика на идентичностите и джендъра, разпад на нациите.

Затова е странно, че тъкмо най-високопоставеният наш патриот, г-н Валери Симеонов, е и най-изявеният радетел на закона, който напълно ще отвори вратите за чуждите арбайтери. Странно е също така, че групата на Патриотичния фронт го подкрепи с велик ентусиазъм на първо четене. За всеки истински националист това е непростимо предателство!

Ами ако наистина дойдат фундаменталисти от Афганистан и Пакистан? Едва ли така лесно ще си тръгнат, още повече че работодателите настояват да им се издават работни визи до 5 години. След това вече имат право на българско гражданство. Но ако някой смята, че ще стоят 5 години без жени, значи не е в час. Роди ли им се дете, то ще им послужи за котва и вече никой не може да ги изсели.

В Британия и Германия ислямизацията на цели градове и квартали продължава с десетилетия, тъй като те започват почти от нулата. Но в България мюсюлманското население и без чужда помощ е около 10 на сто.

Етническият ни модел се крепи на факта, че българските турци не са ислямски фундаменталисти. Вярно, не се интегрират, нито асимилират, но и не са джихадисти, живеят и работят мирно хората. Виж, ислямистите от Афганистан и Пакистан са съвсем друга порода. Те гарантирано ще внесат у нас бурките, обрязването на момичетата, убийствата на честта и други екстри на шериата. Но най-лошото е, че неизбежно ще радикализират и лудите глави сред българските мюсюлмани.

Странно дали г-н Симеонов се замисля за това. Аз знам какво ще отговори – никой няма намерение да внася работници от Пакистан! Ще внасяме с предимство етнически българи от Молдова! Само че вече 30 години ги чакаме тези етнически българи и досега освен Руслан Мъйнов друг не се забелязва на хоризонта.

Освен това работодателят следва един закон – намаляване на разходите. За какво му е етнически българин, като може да наеме афганистанец за половината пари?

Стана ясно, че патриотите са повече предприемачи, отколкото патриоти. За радост, този път БСП застана на страната на българските работници и гласува против поправките, които ще отворят вратата за масовия внос на чужденци.

Работодателите се мотивират с недостига на работна сила. Но според Агенцията по заетостта през януари свободните работни места са били 9511, а регистрираните безработни – над 232 000. Според наблюденията на КТ “Подкрепа” около 84 на сто от свободните места са за неквалифицирани работници, каквито у нас има предостатъчно.

Бизнесът обаче твърди, че не достигали инженери и химици. Пак според Агенцията по заетостта за тези специалности са обявени 409 свободни работни места, а в бюрата по труда има регистрирани 2880 напълно подходящи специалисти. Проблемът е, че не желаят да работят за жълти стотинки.

Така се създава нещо като конвейер за подмяна на населението на нашата територия. Работодателите ще внасят чужденци, а българите ще търсят по-достойно заплащане в чужбина. Едните влизат, другите излизат. След като се приеме законът, вече никой няма да повярва, че българският политик работи за връщането на българите в родината.

Остава да видим дали и афганистанецът би останал в България, щом вземе в ръцете си безценното европейско тескере.