Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Страхотни състезания, инфарктни обрати и подобрени рекорди превърнаха олимпиадата в Пьонгчанг в истинско зрелище. Случващото се на снега и леда обаче отстъпи по блясък на красавицата Анастасия Бризгалова. Руската състезателка в кърлинга буквално събра очите на света със съвършено тяло, ослепителна красота и покоряваща усмивка. 

Оказа се, че Анастасия не е отишла на най-високия спортен форум само и единствено да пръска сексапил. Чаровницата и съпругът й Александър Крушелницки спечелиха бронзов медал в смесените двойки на турнира по кърлинг.

Радостта им трая кратко, тъй като от Международния олимпийски комитет подсказаха на руския тим, че Крушелницки е бил спипан в употребата на допинга меладоний. Тъжната Анастасия пророни сълзи, които съвсем естествено трогнаха милиони фенове. Изящната звезда в кърлинга се усъмни, че тя и съпругът й са станали жертва на коварен заговор. Според тях неизвестен злосторник може и да е налял от веществото в напитката на Александър само и само да провали мечтите на звездното семейство. Засега от МОК не коментират дали е възможна подобна конспирация, но е започнало разследване по случая.