Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Руснаците дефилират без национално знаме и национални цветове. Така е. Олимпийското движение не търпи мошеници. И в други държави има спортисти, които си позволяват да ползват допинг. И са наказвани затова. Но само в Русия употребата на допинг е толерирана и организирана от държавата "политика". Затова и не просто са отстранени от участие 47 руски спортисти, но е наказана самата руска олимпийска федерация в рамките на която е осъществено мошеничеството. На света му писна от руските гадости и вече не се церемони с приятелите на семейство Деси и Румен Радеви.

Впрочем не съм го чувал напоследък Радев да призовава за отмяна на санкциите срещу друга категория руски мошеници – политици и бизнесмени. Защо ли? Дали пък не е съсредоточен върху отмяната на евентуална катаджийска "санкция" срещу половинката си? Бих му казал: "Радев, не бой се, нашата полиция не е Международен олимпийски комитет, не е Европейски съюз, не е САЩ. Тя е полиция "пей сърце"! Малко да и скръцнеш, както ти си знаеш и тя притихва, та чак се спихва."

Но че руснаците сами се унижиха преди тези олимпийски игри, че най-големият срам е за техния президент, спор няма. Затова: Честито откриване на 23-ти Зимни олимпийски игри! Да пожелаем успешно представяне на нашите, които гордо дефилираха с националното ни знаме и с националните ни цветове.

*От фейсбук