Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

2 дни двамата пазели мъжката си тайна, преди Добромир Димитров да поднесе пръстена на Нанси

 Спортистът предложил пред камината на романтична вила в Добринище

Волейболният национал Добромир Димитров поискал ръката на Мис България 2013 Нанси Карабойчева първо от баща й. Двамата два дни пазели пълна тайна и не казали на никого, преди той да поднесе пръстена си на миската.

Това сподели самата Карабойчева пред "168 часа". Тя казала "да" на своя любим на 27 декември 2017 г.

Добромир избрал да предложи брак на Нанси неслучайно между Коледа и Нова година.

"Това е нашето число - разказа тя. - Ние сме заедно малко повече от 7 години и връзката ни започна на 27 ноември. Той не е хората, които държат тези неща да се случват на даден празник, защото точно тогава човек очаква повече."

По думите й

тя била много изненадана,

защото изобщо не очаквала предложението.

"Въпреки че се надявах", усмихва се Нанси.

"Когато поговорих с Добромир, се оказа, че е искал да ми предложи на 27 ноември, но тогава той беше с отбора в Румъния, а аз в България и това осуетило плановете му", разказва развълнувано миската.

Самото предложение за брак става точно като в романтичните филми.

"Тъй като обожавам планината и природата, си бяхме наели една малка вила в Добринище за няколко дни след Коледа - спомня си Карабойчева. - Идеята на Добромир била да е на място, където и двамата обичаме да ходим, да има камина, да е спокойно и романтично."

"Това, което ме впечатли, е, че два дни преди да ми предложи брак,

Добромир беше поискал ръката от баща ми

- усмихва се миската. - Наистина ме изненада, защото не смятах, че в днешно време хората все още го правят. Но Добромир много вярва и се стреми да изпълнява всички традиции."

Оказва се, че никой друг освен националът и бащата на Нанси не знаел за замисъла. Те опазили тайната дори от родителите на Добромир и от майка й.

"Татко нямаше физическата възможност да се издаде пред мен, защото ден след разговора ние заминахме за Добринище. Пък и в крайна сметка това е мъжка дума помежду им", спомня си Карабойчева.

"Не знаем кога ще е венчавката - казва тя. - Истината е, че сестра ми има бал тази пролет, а баща ми става на 50 г. през септември. Струва ми се, че някак си не е честно с техните два големи повода някъде по средата да е и моята сватба. Макар че едва ли ще се обидят, ако е през лятото."