Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Димитър Благоев
Димитър Благоев

Какво ли не се случи в моя живот? А е доста пъстър този мой живот...досега премина при различни епохи и на различни континенти. Познавах се с криминални престъпници и с носители на Нобелова награда. Бях аутсайдер, пак съм, но бях и на власт. Живях в мизерия и в богатство.

От всичко опитах. Но изобщо не си бях представял, че ще дойде момент, когато ще ми се наложи да защитавам идеите на Димитър Благоев. А никога не съм бил социалист, Това, което става в момента в България е позорно.

Почти не остана нормален социалист, който да защитава идеите на Дядото.

Не ми отива на мен да го правя...ама все пак имам уважение към идеалистите. Благоев често ми се явява на сън. И ме пита... "Косьо (интересно е, че не ме нарича г-н или др. Мишев)...какво става с моите хора? Как изоставиха нашите (техните...има предвид социдеите) и ръкопляскат на Путин? Ами сегашната руска система е по-лоша от всичко, срещу което се борехме едно време ние социалистите."

И при последното идване в съня ми казва: "Едно време, драги Косьо, измисляха гадости, че при социализма жените щели да бъдат общи. И възмущението на църковници и интелектуалци беше същото, както в днешна България е срещу Истанбулската конвенция".

И старецът плаче...събуждам се и се чудя защо плаче? Дали защото вече не е останал нито един социалист в България или че баш пред мен се изповядва.

Сънища...

От фейсбук