Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ако зависеше от мен:

Вместо да наливам поредни 100 милиона в бездънната каца на родната полиция, щях да взема тези сто и да отрежа още двеста, след което да направя следното:

1. Ремонт и доизграждане на ЖП трасето до Видин. Веднага.

2. Изграждане на 4 лентов скоростен път Ботевград - Видин. Веднага.

3. Ремонт и въвеждане в пълна експлоатация на интермодалния терминал. Предвидени средства има в капиталовите разходи на ДППИ.

4. Отписване на интермодалния терминал от активите на ДППИ и вкарването му в Индустриална зона - Видин

5. Апорт в Индустриална зона - Видин на земите между дигата на р.Дунав и ЖП линията по продължение на брега на реката до Дунав Мост - 2, с което площта й да стане над 1000дка, които понастоящем са едно нищо, стопанисвано от МЗХ

6. Ревизиране на един стар архаичен указ за "Свободна Зона - Видин" и окрупняване на цялата площ в активите на "Индустриални Зони" ЕАД.

7. Концесиониране на летището до града, ако ще и за нула лева концесионна такса, ако ще и с освобождаване от данъци за 10 години напред, ако ще и за срока на цялата концесия

***

8. С 1000дка индустриална зона до границата с още две държави - с мост, с воден, ЖП и асфалтов път, интермодален терминал и евтина работна ръка, и с малко летище до града, ще мога спокойно да се наслаждавам как проблемите със заетостта и инвестициите в цял един регион са решени.

Веднага.

***

Защото в момента човекът е умрял, а всички ние разсеяно гледаме на другата страна и го чакаме да дойде.

Една четвърт от България произвежда безработица, социални разходи, емигранти и цигани-дедесари.

***

/А, да, всички видове разрешителни и облекчения за евентуален инвеститор в ски-зона на Ком-Берковица. Веднага/