Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

B Италия ме доведе любовта - това стана преди 4 г. Влюбих се в едно момче и веднага заживяхме заедно. И тук, както и навсякъде в чужбина, е много трудно да се реализираш, що се отнася до работа. Винаги те гледат като "човек втора ръка". Или си мияч на чинии, или чистач, или болногледачка. Подиграват те дори със заплащането и с изготвянето на договор.

В момента организирам завръщането си в България. За 4 г. видях доста неща и си дадох сметка колко велик и уникален народ сме ние, българите, и колко красива и богата страна имаме!

Италия също е хубава, но не бих я сравнила с България. Ние, българите, сме по-отворени и гостоприемни, имаме много качества, докато тук хората са студени и затворени. Съдят по външния вид и дори не си правят труда да опознаят човека отсреща. Мислят, че те са номер едно, че тяхната кухня е най-добрата и че от Италия по-хубава държава няма.

Бих призовала младите българи да излязат поне за малко от България. Но не за да видят какво е, а за да разберат

колко богата история имаме и колко традиции са запазени и до днес

Бъдещето зависи от нас и мисля, че всеки един би трябвало да опита да го създаде в родината си. Защото България - това сме самите ние!