Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Страхотен стрес преживя младо семейство от София, взело смелото решение да си купи нова кола. Автомобилът моментално бил харесан от автоджамбазин, който решил да атакува тази сутрин. Крадецът изчакал подходящ момент, метнал се в автомобила и отпрашил с мръсна газ. Собственикът опитал да му попречи и се разминал на косъм с голямата беля.

"Видях от балкона, че някакъв дребен тип се мотае около гаража ни. Отсреща има детска градина и помислих, че чака детето си. Мъжът ми извади колата от гаража и излезе да заключи вратата. В този момент онзи се метна в колата. Емил опита да му попречи, но крадецът го повлече с автомобила. Влачи го поне 50 метра, след което съпругът ми се изтъркаля по улицата и за една бройка да попадне под гумите на на движещ се бус. Добре че шофьорът му успял да отбие навреме", разказва пред "168 часа" Йоанна Дилянова, която е свидетел на целия екшън.

Тя моментално звъни на 112, но остава крайно изненадана от действията на полицаите, дошли да разследват случая.

"Посъветвах ги да вземат записите от камерите на детската градина, които със сигурност са записали обира. Обясниха ми, че нямат подобни правомощия. Не ми е ясно как така полицаите нямат право да свършат нещо толкова елементарно. На всичкото отгоре ме посъветваха със съпруга ми да чакаме обаждане за откуп. Силно се съмнявам, че полицията ще ни върне колата", допълва Йоанна.