Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Росен Ангелов
Росен Ангелов

Още издирват педофила рецидивист, граничари го дебнат да не избяга от страната

56-годишният Росен Ангелов, който се издирва за шесторното убийство в Нови Искър, е блудствал с момиченце на 11 г. във вилата си в село Луково, научи "24 часа". Това се е случило преди 10 г. - през февруари 2007 г. Спипан е с детето на калъп от двама полицаи. По-късно са го осъдили на 8 г. затвор, но не е изтърпял цялото наказание. Росен Ангелов е педофил-рецидивист. Два пъти е лежал в затвора за блудство с малолетни момичета, а сигналите срещу него в полицията са много повече. Още като бил войник лежал по арестите заради незаконна търговия с чужда валута. Униформени са го хващали да шофира пиян в София.

Издирването на Росен Ангелов продължава. Все още не е открит, нито оръжието, с което се предполага, че е разстрелял Кети Кюхова, Неделчо Юнаков, децата им, възрастната Еленка Буруджиева и кучето Нерон.

Според криминалисти не е изключено Росен да се е самоубил след бягството. Не е напускал страната. Всички гранични полицаи са запознати със снимката и данните му. Операцията по издирването му продължава. Във вилата в Луково са открити много негови вещи и информация от компютъра, който е ползвал. Той редовно е влизал в профила на Кети Кюхова, въпреки че не са били приятели в социалната мрежа. Харесвал е само снимките, на които Кети е сама, както и на кучето Нерон, което лично е разстрелял, но не и тези на останалите си жертви от къщата в Нови Искър. 

Очаквайте подробности за криминалното минало на Росен Ангелов, защо е на свобода, както и за разследването на убийството в Нови Искър.