Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Адвокат Марин Марковски  СНИМКА: "24 часа", Архив
Адвокат Марин Марковски СНИМКА: "24 часа", Архив

„Най-мъчителното е, че не може лесно да се намери мотивът. Гадае се. Когато става дума за финансови измами, точене на ДДС - има следи, това не са престъпления, скрити в храстите. Ще бъде трудно да се открият убийците, но съм опитимист“, коментира шесторното семейно убийство в Нови Искър в студиото на „Здравей, България“ по Нова тв адвокатът Марин Марковски.

Полицията има опит за тежки криминални престъпления, липсва обаче техника, посочи юристът и добави, че е оптимист за разкриването на престъплението.

„Огледът трябва да е перфектен, документиран. Когато се направи аутопсия, ще стане ясно къде са входно-изходните рани на трупове, какво е местоположението им и къде е стоял убиецът“, добави още Марковски.

Той даде пример за немарливост при разследване по делото Белнейски. Фасове на полицаи били хвърлени при местопрестъплението по време на огледи.

Журналистът Стефан Ташев е на мнение, че убийството е поръчково.

„Хората трябва да си слагат камери в къщите и СОТ, който не е много скъп. Тези неща могат да предпазят от подобни престъпления“, посъветва Марковски.