Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Съдбата в повечето случаи е жестока към своите любимци, но понякога може и да е изключително щедра. Навръх Коледа провидението му отпусна края и засипа със слава и блаженство английския национал Хари Кейн. На нападателя на "Тотнъм" сякаш му бяха пораснали криле в сблъсъка със "Саутхамптън".

На митичния стадион "Уембли" гражданинът Кейн отбеляза хеттрик и записа със златни букви името си в историята на английския футбол.

След третия му гол във вратата на "светците" статистиците огласиха света с радостен камбанен звън. Според техните точни изчисления Кейн подобри рекорда на Алън Шиърър за най-много голове във Висшата лига за една календарна година. Нападателят на "Тотнъм" записа на сметката си 39 гола

или с три повече от именития си предшественик, който се разписва 36 пъти през 1995 г. Другата добра новина за Кейн е, че той задмина и ненадминатия Лионел Меси в класацията за брой голове, отбелязани за клубния и националния отбор през 2017 г.

Легендарният Алън Шиърър, чийто рекорд подобри Кейн, веднага поздрави колегата си в социалните мрежи. Лионел Меси все още се бави с поздравленията, но на него му е простено.

Аржентинецът е свикнал него да го възвеличават,

а не той да сипе похвали по чужд адрес.

"Изпращам една невероятна година. Казвам ви честно - не ми се иска да свършва. Всички ме прегръщат и поздравяват. Самият аз не мога още да осъзная какво съм направил. Постоянно ме питат дали се чувствам горд, че ме сравняват с Алън Шиърър и Меси. Никак не е лошо да те слагат в компанията на толкова велики футболисти", буквално сияе от щастие голмайсторът Хари. И бърза да разкаже, че най-горещите комплименти за успеха е получил от своята годеница Кети Гудланд. В средата на може би най-щастливата година в живота на Кейн той предложи брак на своята приятелка Кети и тя очаквано се съгласи. Футболистът беше завел своето момиче на екзотична почивка на Бахамите и както се разхождали по плажа, той паднал на колене и показал пръстен с диамант.

Та кой нормален човек би отказал на подобно предложение. Още повече че двамата се сдобиха с прекрасна дъщеричка в началото на годината.

"Да, това наистина е велик момент в моя живот. Планирах внимателно бъдещето,

трудих се здраво

за успеха,

но и късметът беше на моя страна. Сега мога да си пожелая единствено да бъда здрав и да продължа да се наслаждавам на живота", отсича играчът, пред когото има още много рекорди за покоряване и награди за получаване.