Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Н

яма защо да се лъжем, преобладаващата част от хората по света първо се сещат за пачката с банкноти, когато ги накарат на секундата да обяснят какво означава за тях думата "печалба". През 2017 г. един съвсем обикновен и очукан от живота човечец с няколко умели драсвания с химикалката се превърна в един от най-богатите хора в България. Щедрата фортуна буквално удави в пари 78-годишния Тодор Крантов от Съединение, който спечели 8 млн. от тотото.

"Седнах вечерта да гледам тегленето на числата. Излязоха първите четири и си казах:

"Четворка – никак

не е зле."

После и другите две се появиха на екрана и се развиках на бабата, че сме ударили шестица. А тя от другата стая ме гълчи да спра да се шегувам", разказа часове след като отиде да предаде фиша и да си вземе милионите дядо Тодор. Той и за секунда не сглупи да съжали, че парите са дошли точно в този период от живота. Напротив, демонстрира похвален ентусиазъм.

"Сега всичко ще се оправи. 40 години съм се трудил неуморно и за целия си трудов стаж получавах по 300 лева пенсия, двамата със съпругата ми трябваше да оцеляваме с 450 лева на месец.

Повече няма да

мислим за сметките",

отсече щастливецът, който получи почти 8 млн. лева. Наравно с него се радваха децата и внуците му, които също се усетиха, че са хванали Аллах за шлифера. Защото дядо Тодор сам си призна, че няма какво да прави с толкова пари и ще раздаде голяма част от тях на наследниците. Както се казва - да са живи и здрави и да си ги харчат с кеф!