Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Лора-Мария и Ивет Лалова Снимка: Пиер Петров
Лора-Мария и Ивет Лалова Снимка: Пиер Петров

„Болестта идва на кон, а си тръгва пеша“. С тези емоционални думи се обърна лекоатлетката Ивет Лалова към 15-годишната Лора-Мария. Емоционалната среща между двете бе част от благотворителния концерт „Българската Коледа“.

Лора-Мария пада от тераса и си чупи кост на крака преди няколко месеца. Ивет Лалова се среща с нея, за да й вдъхне кураж. Тя подари и раница на момичето, което също обича спорта.

„Когато аз си счупих крака, в първия момент не осъзнах какво се случи. Исках да го сглобя, защото бе преди много важно състезание – олимпиадата в Атина. Лошото не пита. Идва на кон, а си отива пеша“, каза лекоатлетката на Лора-Мария.

Момиченцето пък й разказа, как се е стигнало до операцията й в „Пирогов“. Лора-Мария се надява скоро отново да ходи и бяга. Лекарят ми, който е бивш спортист, не можеше да ми обещае, че отново ще мога да бягам, разказа още лекоатлетката. Успех, не се страхувай от нищо, каза още Ивет Лалова на Лора.

От сцената на Народния театър Ивет Лалова съобщи, че операцията на Лора –Мария е минала успешно. „Днес е хвърлила едната патерица, а утре и другата. Това е едно смело и красиво младо момиче“, каза още Лалова.

Концертът продължава, а всеки може да изпрати есемес с дарение 1 лев на 1117.

Водещият Юлиян Вергов в компанията на Ивет Лалова, Антон Хекимян, Яна Маринова
Водещият Юлиян Вергов в компанията на Ивет Лалова, Антон Хекимян, Яна Маринова