Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Преди Бъдни вечер политическите сили и популярните общественици у нас изпратиха своите коледни послания под формата на картички!

Ето някои от тях (споделям ги не спрямо последното социологическо проучване на Да, Маркетлинкс а по мое собствено осмотрение).

ГЕРБ: “Честита Коледа! Градихме Великден, сега ще изградим и Коледа, после ще санираме Нова година по програма "Енергийна ефективност" и ще асфалтираме магистрала до Гренландия, за да може добрия старец Дядо Коледа от гренландската организация на ГЕРБ да носи подаръци на децата!

Наздраве и никакъв суджук по време на пости!"

БСП: "Демокрацията ни отне Дядо Мраз! Плурализма ни отне Снегурочка! Пазарната икономика ни отне Руската салата! На крак, о парии презрени, на крак, че МОЛ - а утре не работи!"

ДПС: "Честит празник, аркадашлар!!! В рамките на морфичния резонанс искаме да ви пожелаем балкавата да не свършва на трапезата, да има изобилие от кебап и малеби, а за забавлението не се грижете, зер повечето медии са на наши хора!"

ОП: "Българи! Да се радваме на българската Коледа! Да презрем всички безродници и соросоиди, които предпочитат да ядат нихилистични манджи като киноа, лимец и подобни еврог*йски блюда! Да си сипем вино в черепа на Никифор и да отпием глътка за задължителната казарма, в която всички освен нас ще трябва да идат!!!"

Да, България: "Нова! Година! Коледа! Нова телезизия! Лошо! Терминал 3! Добро! Чайка! Цацаров! Искаме поименно да бъдат обявени всички, които не празниват Коледа! Румъния! Добро! Путин! Лошо! Маковей! Светлина! Да сме Коледа! Да сме да!"

ДСБ: "СМЪРТ НА КОМУНИСТИТЕ!!!" (има още няколко изречения, но са добавени с нечетлив почерк)

Ивайло Нойзи Цветков: "В светлината на трансцеденталното съзерцание на полистилистичната и донякъде объркана посттоталитарна фюжън депресия бих пожелал, в смисъла на онова хегелианско Es spielt keine Rolle, wenn eine Person lebt, wenn ihre Schopfung im Bereich der raumlichen Dimensionen ist да сме на нивото на собствената си инвенционна остинатно - пунктуална екстатичност в чисто ad libitum стремителна центробежна устременост!"

Венци Мицов: "СЛЕД НОВА ГОДИНА ЗАПОЧВАМ ДИЕТА!!! ДАЙТЕ ТАВАТА С МРЪВКИТЕ!!!"

PS. Макар, че не ми е никак весело (вчера се простих с любимия си домашен котарак) все пак смятам, че човек трябва да се усмихва.

Дори когато му се реве! Ако на вас не ви се реве, вижте последните социологически проучвания за десните партии!

ВСИЧКИ ЩЕ УМРЕМ! А СЕГА - НАЗДРАВЕ!!! И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!