Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Девет души, пласирали и произвеждали наркотици, са задържани по време на масирана спецоперация на Областната дирекция на МВР в Бургас.

Полицаи са извършили паралелни арести в Несебър, Бургас, Айтос, Средец и Малко Търново. Намерени и иззети са амфетамини, метамфетамин, канабис и т.н. "друсан чай", образувани са шест бързи полицейски производства.

В Несебър е задържан 33- годишния П.Ф., в чийто дом са открити 200 гр.канабис и две електронни везни.

24-годишен е задържан в Средец, от стаята му са иззети стъклено плаке с метамфетамин, както и прекурсори и съоръжения за производство на пико. Служители на полицията в Малко Търново пък задържали 38-годишния Й.Ш. с 13 грама канабис.

В Бургас са извършени проверки на няколко места. В к-с Меден Рудник са арестувани двама мъже на 20 и 32 г., пласирали т.н. друсан чай.

Със същата опасна дрога е задържан 25-годишният Костадин П., който само преди седмица бе арестуван за наркоразпространение. Тогава в дома в кв.Победа бяха открити 98 топчета синтетичен канабис. При днешната акция полицаи намерили 15 топчета от дрогата.

На метри от СОУ "Иван Вазов" в Поморие е задържан 16- годишен бургазлия, у когото са открити два свитъка с канабис.

Полицията в Айтос задръжала криминално проявената С.А. на 34 г. с девет топчета марихуана.

При извършена проверка в дома на 30- годишния И.Х. от бургаския квартал Сарафово са намерени и иззети амфетамин и метамфетамин с различен грамаж.