Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Председателят на НС Цвета Караянчева
Председателят на НС Цвета Караянчева

Много се изостри тона за нещо, което е изключително експертно. Чух и Стефан Данаилов, всяко семейство има поне един починал от тази коварна болест. Няма да има нито един онкоболен, останал без лечение. Това каза председателят на НС Цвета Караянчева в обзорното предаване на "Дарик"  "Годината".

Ще се намери решение на темата за лифта в Банско. Трябва да се решават в широк обществен диалог. За мен коалицията е стабилна, Валери Симеонов реагира по-емоционално. Симеонов трябва да седне с премиера и да обсъдят темата. Всеки коалиционен партньор може да има съответните претенции, въпросът е те да се решават, коментира Караянчева изказването на вицепремиера Симеонов, че не иска да вижда повече Борисов.

Господин Главчев не трябваше да гони Корнелия Нинова от пленарна зала, но пък постъпи държавнически, като си подаде оставката, коментира предшественика си Цвета Караянчева.

След 25 години си се представям като една щастлива прабаба, но все още млада. Думата на 2017 година ще бъде "мостове". Това сближаване на тези страни, което преди наричаха "балканско буре с барут", темата за Западните Балкани, сложена на бюрото на ЕС - това е най-важното нещо за следващата година, категорична бе Караянчева.