Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

В крайна сметка, четвърт век след формалното приключване на съществуването на комунистическият блок, основните проблеми на света отново са свързани с комунистите, техните ненаказани мимикрирали наследници и съратници-левичари.

Русия е пак диктатура, а комунистически Китай все по-агресивно контролира икономически все по-големи територии в Азия, Африка, Южна Америка, а вече и в някои европейски държави. Кой е виновен за всичко това?

Много и различни хора, политики и алчни корпоративни субекти трансформиращи пазарната икономика в корпоративна тотална транснационална доминация, но никой не е толкова направил да се случи всичко това, колкото направи президентството на Клинтън и последвалите по-късно кошмарни години на Обама на власт.

16 години тотална левичарска безотговорност, крадене във всички посоки, лъжи и измами. В името на краденето и корупцията беше изоставена всяка идея за идеология и честна политика, а всеки злодей в света разбра, че тези алчни левичари искат и се интересуват само от пари!

*Коментарът е от фейсбук