Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Прочетете внимателно информацията.

Обърнете внимание на учителките и директора.

„Учителка накарала децата от цял клас да целунат ръка на колежката ѝ - преподавател на първокласниците. Случаят е от вторник в 17-о училище в София.

По време на занималнята учителка решила да помогне с дисциплината в I Г клас на своята колежка.

Тя накарала децата да станат прави с вдигнати ръце, докато им умалеят ръцете, а след това да клекнат с ръцете напред, докато им умалеят краката. Накрая учителката накарала децата едно по едно да целунат ръката на преподавателката си, разказаха родители.

Пред bTV директорът на училището д-р Антоан Тонев коментира, че двете учителки са се опитали неуспешно да прибягнат до ролева игра.”

Прочетохте ли внимателно?

Тези учителки трябва мигом да бъдат уволнени, след като камерите доказват достоверноста на информацията, и никога, повтарям - НИКОГА да не им бъде позволено да работят с деца. Нали сме наясно, че вероятно хиляди деца са минали „през ръцете” на тези, които срамят учителската прфесия?!

Директорът трябва мигом да си подаде оставката, защото не само не знае какво правят неговите подчинени, но и ги защитава при доказано престъпление. И да, знам, че това вероятно не е престъпление в юридическия смисъл на думата, но престъпление спрямо достойнството и психичното здраве на децата.

Журналистите би следвало да питат какво се случва по темата, докато няма ясен и категоричен отгвор, иначе бих останал с впечатлението, че търсят просто скандал, а не устойчива промяна.

Всяко друго решение от страна на МОН, освен изгонване на тези хора от системата при доказана вина, би било половинчато и неубедително.

*Емил Джасим във фейсбук