Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Адвокат Милена Кадиева от "Джендър алтернативи" разказа за сексуалните издевателства на военния
Адвокат Милена Кадиева от "Джендър алтернативи" разказа за сексуалните издевателства на военния

Военен от малко населено място до Пловдив е блудствал с две сестрички на 8 и 11 г., съобщиха от неправителствената организация "Джендър алтернативи", която защитава жертви на насилие. За случая са сезирани полицията, прокуратурата и социалните. Извращенията на рейнджъра излезли наяве, след като едно от момиченцата признало за тях пред родителите си.

"Униформеният и съпругата му имали син с увреждания и били съседи със сестричките. Двете семейства взаимно си оставяли децата, когато имат ангажименти", уточниха от "Джендър алтернативи". Военният посягал на чуждите хлапета, когато оставали в неговия дом. За да ги мотивира да се съблекат, смъквал дрехите на своя син и казвал на момиченцата, че са "нормални отношения между възрастни и деца". Родителите на пострадалите сестрички очакват разследващите органи да докажат вината на насилника и той да бъде наказан.

За последната седмица в пловдивската неправителствена организация са подадени 4 сигнала за сексуално посегателство над малолетни. Два са за изнасилване, а останалите за блудство. Предстои жертвите да бъдат разпитани в Синята стая в Съдебната палата. За последните 5 г. там са дали показания 112 деца. При 83% от случаите става въпрос за сексуални престъпления.