Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Това е катастрофиралата кола на убития във Варна мъж на ул. "Тодор Икономов". СНИМКА: Авторката
Това е катастрофиралата кола на убития във Варна мъж на ул. "Тодор Икономов". СНИМКА: Авторката

Съседите на убития в апартамента си във Варна 33-годишен мъж твърдят, че във фаталната вечер в дома му се вихрел сериозен скандал. Чували се различни викове, но малко след 2 часа утихнало. После се чуло форсиране на двигател и удар на кола. Самият автомобил е самокатастрофирал, но зад волана не е бил убития мъж. Според съседи возилото е негово. Хората не го познавали много, само се поздравявали. След катастрофата, шофьорът избягал. Все още не се знае кой е бил зад волана.

Сигнал на тел. 112 е подаден след катострафа от съседи, живеещи на ул. "Тодор Икономов" във Варна в 2.35 часа сутринта. Удари с тъп предмет, предимно в главата, са причината за смъртта на 33-годишния мъж от търговишкото село Долно Новаково, открит в апаратамента си във Варна. Това са първоначалните заключения на патолозите след огледа на тялото. По данни на разследващите по тялото има и други следи от насилие. Полицията разследва случая, все още няма задържан.

"Работи се по случая активно. Проверяват се всички възможни следи. Все още няма задържан", коментираха за "24 часа" от варненската полиция.