Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Предлагаме НС на БСП да вземе решение за стартиране от 1 януари 2018 г. на национална подписка за отмяна санкциите срещу Руската федерация. Думите на председателя на партията, че днес няма време да се занимаваме със санкциите срещу Русия и можем да го отложим за друго заседание не кореспондират с Резолюцията, приета от нашия най-висш форум – конгреса.

На провелото се на 28 октомври заседание на конгреса на БСП една от категоричните позиции на партията е била нормализиране на отношенията с Русия, което е в интерес на Европа и на всяка една държава на територията на континента.

С това не даваме верен сигнал към хилядите членове и симпатизанти на левицата, които в своята същност са убедени русофили. Продължаваме да обичаме Русия тайно. Трябва да заявяваме категоричната си позиция в подкрепа на това решение, защото това е подкрепа и на националните и икономически интереси на България. Най-добрият начин да го направим бе това да стане точка от дневния ред на Българското председателство. Тя трябваше да покаже на Европа, че България е държава, достойна за респект и уважение, държава, която отстоява своите интереси.

Пред областния съвет на БСП в Пловдив