Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Те са млади, красиви и много успешни. Излизат под аплодисментите на десетки хиляди и печелят медали за най-великата държава в света. Връстниците силно им завиждат заради славата, богатството и щастливите моменти. Никой не може и да предположи, че същите тези усмихнати момичета в продължение на години живеят в истински ад.

Подложени са на гнусни сексуални посегателства, но няма на кого да се оплачат. Всяка от тях сама решава как да се пребори с унижението и болката. Повечето преценяват, че е по-добре да потиснат срама и да се опитат да забравят. Предупредени са, че ако се разприказват, ще бъдат презрени и отритнати от близките си, от треньорите си, от обществото.

С подобни манипулации лекарят на американския национален отбор по спортна гимнастика Лари Насър в продължение на години подлага на

различни

сексуални гаври

непълнолетните момичета. Някои просто опипва, с други блудства, а трети принуждава редовно да правят секс с него.

Извергът дори упоява някои от жертвите си, за да ги подчини на ниските си страсти. Най-лошото е, че босовете на спортната гимнастика в САЩ получават сигнали какви ги върши докторът, но не взимат никакви мерки.

Напротив, хората, облечени във власт, правят всичко възможно да потулят скандала, защото добре осъзнават колко

унищожителен ефект

ще има той върху бъдещите успехи на отбора. И така, покровителстван от своите началници, Лари Насър съсипва живота не на десетки, а на стотици момичета.

Според разследващите той е посегнал на над 140 момичета, докато се е изявявал като лекар на националния отбор по спортна гимнастика. Малцина са тези, които години по-късно все пак решават да разкажат какво са преживели. Но и техните спомени ще стигнат Лари Насър да бъде пратен за дълго зад решетките.

В момента той е в затвора по съвсем друго и не по-малко зловещо обвинение. Бившият доктор на гимнастичките е разпространявал и притежавал стотици видеофайлове с детско порно. За това му провинение той ще отнесе солидна присъда. За секса с малолетни обвинението му готви доживотна присъда. Доказателствата са железни, а потърпевшите една по една се престрашават да говорят.

Тези дни под светлината на прожекторите влезе още една от жертвите на доктор Секс. И то само каква жертва. Става дума за

шесткратната олимпийска медалистка.

Али Райсман. 23-годишната американка се смята за една от най-успешните гимнастички за всички времена с три олимпийски титли, две сребра и бронз. Това не е попречило на д-р Насър да й посегне.

"Срам ме е от това, което ми се случи. Срам ме е, че опитах да съобщя на хората, които можеха да го предотвратят. Но те не направиха нищо по въпроса", разказа в тв интервю 23-годишната американка. Тя споделя още, че докторът на отбора я убеждавал, че само с помощта на няколко сексуални техники може да преодолее болката от контузиите и психическото напрежение от непосилните тренировки.

Как са реагирали момичетата и какво е направило ФБР, четете в хартиеното издание.