Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ленин и Троцки създават първата професионална стратегия за водене на хибридна война. Те оглавяват една малка банда, която с финансовата помощ на Германия провежда Октомврийската революция.
Чудовищните им изстъпления настройват цялото общество срещу тях, но въпреки това тези терористи остават на власт.
Една от причините е тоталната манипулация на общественото мнение. Тандемът създава цяла мрежа от вестници в Русия, Европа и Америка. Изграждат мощен пропаганден апарат, фабрикуват ефектни пропагандни тези, които завладяват младежта в цял свят. Идеята за социално равенство и световна революция се превръща в истински магнит за всякакви ентусиасти. Някои стават професионални разузнавачи, за да помагат на другарите си в Москва, други се опитват да съборят правителствата си и т.н.
Благодарение на тази мощна подкрепа
малката банда кожодери
на собствения си народ, не само успява да се задържи на власт, а избива цялата опозиция, интелигенция и духовенство.
Когато е смазана всяка критична мисъл и пропагандата е в своя апогей, тогава Ленин и Троцки вече могат да се поздравят, че колкото и да не им се вярва те са останали на власт.
Пропагандната машина на този тандем е толкова ефективна, че през 20-те години в цяла Европа и Америка назряват революционни движения. Младежта е убедена, че Москва изгражда рая - едно утопично справедливо общество, където всички са равни, за всички има работа и ресурсите се поделят според нуждите. Зад този измислен филм, който се прожектира на Запад са жестоките убийства и мъчения
без съд и присъда и кошмарните лагери.
Почти сигурно е, че ако феновете на Ленин и Троцки бяха продължили да се увеличават, щеше да има още повече революции. Всъщност късметът е, че вождът умира и на власт идва Сталин. За разлика от тандема той действа доста по-грубовато - спира финансирането на Интернационала, а с това и средствата за много задгранични прокомунистически издания. Въпреки милионите жертви, това е шанс за останалия свят да разбере истината за този човеконенавистен режим.