Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тези дни се роди нова световна мода, която може и да задмине популярност онзи благотворителен номер със обливането със студена вода. Сега на ред са обвиненията в сексуален тормоз. Палавите ръце на Кевин Спейси и хомосексуалните му подвизи през годините разтресоха Холивуд, откъдето изригна вулкан от нови и нови разкрития. 

Сега се оказва, че всеки втори артист в Холивуд някога е пуснал ръка на колежка или на колега. В музикалния шоубизнес също не е никак спокойно. Чак се намери нахалник да твърди, че Марая Кери го е притискала за секс - жената, която е еротичен блян на толкова много мъже по света. 

Сега с всеки изминал час изникват нови и нови скандали. Поредният обвинен е Стивън Сегал. Звездата от блудкавите екшъни притискал в ъгъла колежката си Порша де Роси от популярния сериал "Али Макбийл".

Дъстин Хофман също не може да се разхожда спокойно по улиците, след като писателката Ана Греъм Хънтър го обвини в сексуално посегателство. И то в годините, когато е била непълнолетна.

Комикът Луис Си Кей и актьорът Джефри Тамбор по вече изпитаната схема се сдобиха с подобни обвинения и сега не смеят да погледнат в очите близки и приятели. Вестници, сайтове и телевизии в САЩ са по-настървени от всякога. Въобще не е ясно кога модата с обвиненията ще отмине. По-вероятно е да залее и Стария континент, където също започнаха да изскачат подобни скандали. А дали пък няма да стигне и до България?