Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Убийството на 18-годишната било извършено във варненския квартал "Аспарухово" СНИМКА: Гугъл стрийт вю
Убийството на 18-годишната било извършено във варненския квартал "Аспарухово" СНИМКА: Гугъл стрийт вю

Варненската полиция задържа 22-годишния Красимир А. за убийството на 18-годишната жена, с която живеел на семейни начала. Жената родила само преди 10 дни, но бебето е в болница. Все още не е ясно дали има здравословни проблеми, или е оставено за осиновяване. Според първоначалното заключение на патолозите, младата родилка е починала след жесток побой. С постановление на Окръжна прокуратура Варна Красимир е задържан за 72 часа. Срещу него е повдигнато обвинение за убийство, извършено по особено жесток и мъчителен за жертвата начин.

Трупът на младата жена бил открит в дома й във варненския квартал "Аспарухово" преди два дни. Първоначално нямало съмнения за престъпление, близките й предположили, че е починала вследствие усложнения от раждането. Тялото обаче било откарано от спешните медици за аутопсия, какъвто е реда в такива случаи. Събедните медици установили множество наранявания по цялото тяло и главата на родилката. Според тяхното заключение тя е починала вследствие жесток побой. Случаят бил докладван веднага във Варненската окръжна прокуратура и само няколко часа по-късно полицията арестувала Красимир.

Въпреки, че е само на 22 години, той има богато криминално досие. Осъждан е няколко пъти за грабежи, като излязъл от само преди няколко месеца. Предстои държавното обвинение да внесе искане във Варненския окръжен съд за вземане постоянна мярка за неотклонение задържане под стража.