Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

“Не искам да живея, искам да умра!”, повтаря пред лекари и полиция 21-годишното момиче, хвърлило се под влак в Бургас на 6 ноември

“Не искам да живея, искам да умра!” Това повтаря пред лекари и полиция Антония, която остана без крака, след като се хвърли под влак в Бургас.

21-годишната жена посрещна в болницата вчера неочаквани гости - родителите, които са я изоставили. Възпитаничката на дома за деца, лишени от родителски грижи, в Тотлебен, е учила в малкото градче от първи клас до абитуриентка. През тези 12 години никой никога не я потърсил. Полицията откри семейството на Антония след огромната трагедия с нея.

Влакът прерязал единия ѝ крак в областта на бедрото, а другия - на нивото на глезена. Част от крака ѝ заедно с двете маратонки са открити под 4-ия вагон на товарната композиция.

Защо Антония избира смъртта? Тя не отговаря на този въпрос и повтаря, че се е отказала от живота.

Пристигнала в Бургас на 6 ноември и слязла на гара “Владимир Павлов”, където след часове опитала да се самоубие. Антония вървяла край релсите с момче, най-вероятно също израснало в дом.

Когато видяло влизащия в гарата товарен влак, момичето внезапно се затичало и се хвърлило под локомотива.

Вероятно причината да сложи край на живота си е някъде във времето, след като напуска Тотлебен и продължава в техникум за фризьори в Ловеч. Преди 2 г. завършила и заминала за Бургас.

За разлика от останалите възпитаници на дома в Тотлебен, Антония нито веднъж не се връща там, където е прекарала ученическия си живот. Описват я като тихо, спокойно, изпълнително момиче, което не е създавало проблеми.

Състоянието на младага жена се подобрява и най-вероятно до дни тя ще бъде преместена от реанимация в отделението по ортопедия.