Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Още преди 3 години Мартин Мартинов се оплаква от непристойни набези на холивудската звезда.
Още преди 3 години Мартин Мартинов се оплаква от непристойни набези на холивудската звезда.

Светът остава глух за неговото признание отпреди три години

Репутацията на носителя на "Оскар" Кевин Спейси рухна като къща от карти. Първият шамар, който свали от блясъка на звездата, дойде от 46-годишният актьор Антъни Рап, известен с ролята си в "Стар трек: Дискавъри". Той обвини публично Спейси, че му е посегнал сексуално още когато е бил на 14 години. Дни по-късно холивудският титан бе обвинен в сексуален тормоз и от продуцент на хитовия сериал "Къща от карти", заради което компанията за онлайн стрийминг "Нетфликс" реши да прекрати отношенията си със звездата.

Цели три години преди Антъни Рап обаче да бъде окуражен от грандиозния скандал, който разтърси Холивуд заради Харви Уайнстийн, един българин пръв се оплаква от непристойните набези на Спейси. Тогава обаче светът остава глух за неговото признание.

Топмоделът и Мистър Свят България 2009 Мартин Мартинов няма нужда от насърчаване и споделя без притеснение за неловък момент и

неочаквана

близост със световноизвестния актьор.

Красавецът прави своето публично признание, след като попада в светлините на прожекторите като участник във "ВИП брадър" през 2014 г. и става първият изгонен от къщата.

След излизането си моделът не скрива възмущението си от прекаления интерес на Евгени Минчев към него, който тогава му припомня за случката със Спейси.

Сексапилният Мартин разказва, че преди години присъствал заедно с приятелката си на светско парти в Южна Африка. По време на купона изведнъж

усетил ръка

на крака си,

а когато се обърнал, видял, че тя принадлежи на самия Кевин Спейси. В онзи момент моделът демонстративно станал и напуснал сепарето.

Вместо историята му да провокира още тогава скандала, който се развихри сега, Мартинов дори е укорен от Евгени Минчев, че не се е възползвал от ситуацията, а е избягал.

Българинът не съжалява за реакцията си, защото освен всичко няма никакви предпочитания към своя пол. Една от най-големите му любови е Теди Бургазлиева. Именно заради нея Мартинов заминава да живее в Ню Йорк преди години, макар връзката им да не потръгва - прекалената ревност и на двамата застава помежду им. Така те развалят годежа си и всеки поема по своя път.

Относно близката му среща със Спейси едно поне е сигурно - тогава Мартинов не е бил непълнолетен и се е разминал само с ръка на крака.

Докато разказът на Антъни Рап, който връща няколко десетилетия назад, отвежда чак до леглото на холивудския актьор.

Тогава Спейси е на 26 години и кани 14-годишното момче във ВИП зоната на нощния клуб "Лаймлайт" в Ню Йорк. Малко по-късно същата вечер Рап вече е в апартамента на Спейси на организирано от него парти. Той твърди, че с напредването на вечерта остават само двамата с домакина, който вече бил видимо пиян. Тогава звездата вдигнал момчето на ръце,

"както младоженецът носи булката си",

отнесъл го до леглото си и легнал върху него.

"Момент на замръзване" - така описва момента Рап, който отначало не е успял да реагира на мига и да се съпротивлява. Спейси се опитал да го съблазни, но Антъни се опомнил, успял да се освободи от него и да избяга.

След публикуването на обвиненията на Рап последва официална позиция на Кевин Спейси и извинение.

"Откровено не си спомням тази среща, която би трябвало да се е случила преди над 30 години - признава носителят на "Оскар". - Но ако наистина съм се държал по начина, който той е описал, му дължа искрено извинение за дълбоко неадекватното поведение в нетрезво състояние. Извинявам се за емоциите, които той описва, че е пазил у себе си през всички тези години.

Този случай ми даде кураж да дам гласност на някои други неща за живота ми. Знам, че има много истории за мен, някои от които бяха подсилвани от факта, че пазя в тайна личния си живот.

Както най-близките ми хора знаят, аз съм имал връзки и с мъже, и с жени. Обичал съм и съм бил в романтични отношения с мъже през целия си живот. Избрах да живея като хомосексуален мъж. Искам да бъда откровен и открит по този въпрос, а всичко започва от това да преоценя собственото си поведение."