Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Полицията в Пазарджик разпространи видеоклип от охранителна камера и обяви, че издирва двама мъже за престъпление, извършено в центъра на Велинград.

Според източници на "24 часа", това са лицата, пребили най-дългогодишната общинска съветничка в курортната община Екатерина Каферинова на 26 октомври.

Тя бе нападната около 11 часа на излизане от редовна сесия на местния общински съвет на метри от сградата на общината, когато отивала към паркираната си наблизо кола.

Нападателите пребиха Каферинова с множество удари в областта на лицето, вследствие, на което тя получи тежки наранявания.

На разпространените от полицията кадри се вижда, че става въпрос за едри млади мъже, облечени в якета с качулки, които спокойно, без да бягат, се отдалечават от местопрестъплението.

Според разследващи, най-вероятно извършителите на побоя са местни, добре познават района, наличието, насочеността и обхвата на охранителната камера.

Каферинова е била проследена от нападателите си, които са видели къде оставя колата си, знаели са, че отива на сесията и просто са я изчакали в близост до автомобила, след края на заседанието.