Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

26-годишна варненка получи условна присъда и глоба, след като задигна дебитната карта на клиент и си плати сметките с нея. СНИМКА: Pixabay
26-годишна варненка получи условна присъда и глоба, след като задигна дебитната карта на клиент и си плати сметките с нея. СНИМКА: Pixabay

26-годишна варненка получи условна присъда и глоба, след като задигна дебитната карта на клиент и си плати сметките с нея. Юлия Димитрова призна вината си и поиска делото срещу нея да се води по така нареченото съкратено съдебно следствие. Работещата дама трябва да плати 500 лв. глоба и разноските поделото.

Въпреки че е омъжена и има дете, Юлия попълвала семейния бюджет, практикувайки най-древната професия. На 14 октомври 2015 год. мъж си поръчал по телефона две дами за компания. На адреса отишли Юлия с нейна колежка. Уговорен бил и хонорарът за вечерта - по 100 лв. за всяка. Жриците на любовта взели парите и обещали на клиента да се върнат по-късно вечерта. След полунощ дамите се върнали на адреса. Докато домакинът бил в банята, Юлия взела от портфейла му, но тъй като в него имало само 9 лева, задигнала и дебитната му карта. През това време приятелката й се отказала и си тръгнала. С нея тръгнала и Юлия.

Час по-късно работещото момиче вече било в дома си при съпруга и сина му и се похвалила с откраднатото. С картата на клиента си, тя платила сметките на два телефона през „Еpay“ и тока за месеца. Общата стойност на плащанията с чуждата дебитна карта били в размер на 818 лева. Титулярът на дебитната карта бил уведомен с текстово съобщение за направеното първо нерегламентирано плащане с картата му и тя била блокирана. Така разследващите стигнали и до крадлата.