Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Спас е лицето на пожелателното мислене, красивите лъжи, малките компромиси, затварянето на очите пред нещата, които не харесваме, заради разни други (имагинерни) качества. Спас е приемането на желаното за действително, върхът на пирамидата, краят на системата от доверчиви бушони - въздушната му възглавница пред завлечените. Спас е урок. По общуване. Вик за завръщане към старите, времеемки, ангажиращи срещи очи в очи. Без компютър. Спас е като изкуствен интелект.

Уцелва желания и нужди, отговаря на широк спектър от очаквания и увлича. Спас е дядо Коледа. Казват, че бил и с чувство за хумор. Е, леко неграмотен. Самохвален. Натрапчив. жонгльор с имена. Но това е подминато, простено. Заради буфера от общи познати, които бетонират заблудата. Спас е такъв, какъвто (не) е. Но. Къде са хладните умове на службите и прокуратурата.

Да разнищят схемата, да изобличат крадеца на самоличности, да обвинят измамника. Спас от Кочериново ли е най- труден за намиране?! Търсен с години?! Изпускан?! Не вярвам. По- скоро Спас - Александър е подходящият трол. Троянският кон сред "умните и красивите", които (според МВР) нямат право да са жертви. Те могат да са само балъци. Жертвите са жертви, дори и да не ги харесвате. Но държавата (ни) толерира насилниците. Като се прави, че не ги вижда. Или ги ползва. А Спас има много имена и лица. Огледайте се.

(ПП - аз разбрах за Спас преди 2 месеца, от ужилените. Александър Николов не ми е предлагал билети за самолет, не съм му чела писанията и не ме е разсмивал. Но това не ме кара да се присмивам на измамените. И продължавам да вярвам, че и МВР не бива да се присмива, а да разкрива). 

*Коментарът е от фейсбук