Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Дебелаците с най-много проститутки средна класа,

Мис Линда най-добра в садо-мазо услугите

Компютърните специалисти безапелационно са изместили строителите като най-постоянни клиенти на проститутките в апартаментните публични домове.

"Те изкарват добри пари и напоследък са много активни. Строителите пък много намаляха в София, освен това парите им паднаха драстично и търсят повече момичета по-нисък клас директно от улицата", обясниха софийски сводници.

Според тях следващата много сериозна група клиенти са чужденците, особено тези, които са в краткосрочни или пък няколкомесечни командировки в София.

Като цяло обаче бизнесът с жива плът се е сринал драстично в кризата и абсолютно са променени и големите играчи. Хора като Митко Полицая, Иво Турчина, Румен Лонгура и Иво Малкия, които дълги години контролираха тотално проституцията в столицата, вече не са в играта.

В момента, като се изключи Дани Обувката, който предлага елитни компаньонки, най-оборотни са Иво Русия и Иво Дебелия, известни още като Ивовците и Дебелаците. В момента те са едни от най-старите сводници в София. Работят в столицата от почти 15 години, като навремето са дошли от Враца и първоначално са започнали работа като охранители на дискотеки, докато се преориентират към предлагането на проститутки.

Запознати твърдят, че двамата в момента държат 100-тина момичета среден клас, които се предлагат в т. нар. апартаментни бардаци. Ивовците са собственици на баровете "Флирт" и "Париж", имат 4-5 апартамента, от които най-оборотни напоследък били тези на ул. "Врабча" и на ул. "Гургулят". Врачанците са силоваци, рекетьори, те бият и глобяват момичетата.

След тях като влияние според експерти от столичната полиция се нареждат петима играчи, между които и мъж с прякор Кико, всеки от които управлява по между 4 и 6 масажни салона. "Те имат някакъв стремеж да се легализират. Плащат и данъци и осигуровки, но като отидем на адреса, където трябва да се предлагат масажи, виждаме същите момичета, които вече сме регистрирали от различни публични домове в града", обяснява Иво Величков.

Сводниците разказват, че друг известен играч е Вальо Тигъра, чийто публичен дом "Пантерата" беше взривен през 2008 г. "Пантерата" днес се казва "666", а Тигъра освен него държи още 3-4 клуба, в които работят между 20 и 30 проститутки.

Компаньонките, които се продават по улиците в центъра на столицата пък, се контролират от Пацо S-а, наричан така, защото се вози в сив "Мерцедес" S-класа. Навремето уличните жрици на любовта се контролираха от човека на Маргините Пешо Щангата. Пацо S-а има и около 20 проститутки, които работят в Белгия и Холандия.

Около 20 проститутки работят и за една възрастна дама, известна като Мис Линда. Тя от години има бардак в кв. "Иван Вазов", а неотдавна е открила и нов публичен дом. При Мис Линда се предлагат садо-мазо услуги, а сводници твърдят, че нейни клиенти са известни политици и дори служители на МВР.

Въпреки ареста си след разследване във в. "24 часа" и Митко Русия е запазил известни позиции в този бизнес. На него в момента се отчитали 50-ина момичета в столицата, като парите се събирали в понеделник и сряда.

Като се изключат всички по-значими играчи, "шанъджиите" и компаньонките, които не плащат на никого, представляват около 30 процента от пазара.

Сводниците твърдят, че проститутките в София, между които и студентки, които се продават по два пъти в месеца, за да си помогнат финансово, са около 5000, а от столичната полиция уточняват, че в последните 10 години са регистрирали в града общо 2300 жрици на любовта.

Огромната част от тях се продават на тарифи между 60 и 100 лева на час за стандартен секс.