Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Борислав Михайлов е единствената кандидатура за президент на БФС. Другите две имена - Любослав Пенев и Наско Сираков, са абсурдни - заяви в бизнесменът Кирил Домусчиев пред "Спортал ТВ". - Ако можете, кажете ми през последните 7-8 години къде са били управници те?

Извинявайте, ама председателят на футболния съюз трябва да е авторитет, да, но трябва да има и визия, концепция за нещата, да е създал, построил нещо в живота си. Кой стои зад кандидатурите на Наско и Любо? Кръгът “Царско село” и определени президенти на клубове, естествено. Все пак не сме паднали от Марс. Нека има кандидатури, но хората да бъдат с качества, да имат определени постижения, на база на които делегатите да изберат най-добрия. Това, че си бил добър футболист, нищо не значи. Матеус да не би да е добър треньор или мениджър? Защо не го направят него президент?"

Домусчиев и Сираков са в изпълкома на съюза.

Шефът на "Лудогорец" допълни, че подкрепя изцяло Борислав Михайлов и ЦСКА 1948. Но категорично отрече, че финансира третодивизионния тим и нападна Гриша Ганчев, който нямал парите да плати имуществото на фалиралото дружество на “червените”, пък уж бил спечелил търга.

Българските съдии имали пълната подкрепа на “Лудогорец”, заяви още Домусчиев. Там водата мътел Венци Стефанов, но той не бил на нивото на собственика на шампионите.

Заради уважение към Георги Дерменджиев било забавено уволнението му, което било решено доста по-рано, каза Домусчиев по повод смяната на най-успелия треньор в историята на “Лудогорец”.