Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Двама мъже са зъдържани в полицията в Пазарджик след като нападнаха и биха полицейски служител при изпълнение на служебните му задължения, съобщи за "24часа" говорителят на областната полицейска дирекция Мирослав Стоянов. Инцидентът е станал около 4ч. в четвъртък.

Полицейски автопатрул извършвал проверки на МПС в централната част на града, когато към униформените се приближили 53-годишния Михаил М. и 27-годишния Николай К. Двамата мъже започнали да се заяждат с полицаите, да ги обиждат и приканват да преустановят работата си. Това накарало единият от служителите на МВР да поиска документите им за самоличност. Вместо да се подчинят на разпореждането мъжете започнали да псуват и ругаят, след което нападнали и нанесли множество удари в тялото на полицая.

Незабавно на мястото пристигнали допълнителни полицейски екипи, които задържали нападателите. На пострадалия полицейски служител е оказана медицинска помощ. Той е с видими наранявания, синини и охлузвания по тялото. Минути преди нападението полицейският патрул задържал 36-годишен мъж от Панагюрище, който управлявал автомобила си с 3 промила алкохол. Според Мирослав Стоянов задържането на много пияният шофьор и нападението няма връзка.