Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Стреснат от внезапна проверка 28-годишен мъж опитал да се отърве от дрогата, която пренасял и я разпръснал върху патрулката, съобщиха oт областната дирекция на МВР в Монтана. Срещу Александър И. е образувано досъдебно производство. Ако бъде изправен пред съда и признат за виновен го грозят от 1 до 6 години затвор и глоба от 2000 до 10 000 лева.

В неделя полицаи спрели на булевард "Трети март" в Монтана "Фолксваген Пасат". Зад волана бил 30-годишния Румен Ю., а с него пътувал Александър И. Но ченгетата набелязали спътника на водача и му заповядали да слезе от автомобила. При излизането Александър извадил от джоба си метална кутия и опитал да изсипе съдържанието й на пътя. Прахообразното вещество обаче се разпиляло и покрило капака на патрулката. След сконфузната сценка полицаите събрали и конфискували 3 грама канабис и 1,6 грама амфетамин.

Същият ден служители на участъка в град Вълчедръм са засекли 19-годишен , пътуващ в Ауди А4 с монтанска регистрация . При извършения обиск на М.Б. в дясната обувка са намерени и иззети 3 пакетчета, съдържащи суха маса с тегло 1,90 грама амфетамин. По случая е образувано досъдебно производство.