Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

“При всички положения сватбата ни няма да е традиционна, защото ние имахме толкова бурна история, че няма как. Ние просто не сме традиционни хора. Някои от обичаите ще ги има.” Това разказа Деница Гаджева часове преди сватбата пред Нова тв.
Гаджева разказва, че двамата със Сидеров се запознали в “Атака”, но не попаднала там случайно.
“Познавах Митко Стоянов от много години. Ние с него сме учили в едно училище, в един клас и сме си много близки. Поддържали сме приятелски взаимоотношения. В момента, в който беше създадена “Атака”, аз от него разбрах, че се прави партия. И така оттам тръгнахме”, споделя Гаджева.
На въпроса кой Сидеров харесва повече - бунтаря, който е в опозиция, или този, кроткия, който е сега, Деница отговаря:
“Той е и бунтар,
и кротък. Той е
всякакъв”
Сватбеният 24 септември бе обявен от младоженците за “Ден на шума”. Така пише и в сватбените картички, оформени като малки вестници. Единственият брой на изданието шеговито е наречен “Работническо-демократична 24-часова трудова атака”.
Идеята за поканата вероятно идва от дългогодишния стаж на Сидеров в медиите. През 90-те години Сидеров е главен редактор на в. “Демокрация”, а в момента издава онлайн партийния орган “Атака”. Вестникът покана е оформен с шеговити статии, като уводната е със заглавие “Кабинетът спира сватбарската музика” - намигване към акциите на Валери Симеонов в Слънчев бряг. В нея се твърди, че правителството забранява озвучаването на сватбени тържества. Изключение правел само сватбеният ден на Сидеров, който кабинетът обявил за “Ден на шума”.
Под рубриката “Платено съобщение” младоженците приканват българина да не се оплаква, а да слуша сърцето си и да действа, защото “няма разлика в годините, данък обществено мнение, както и демографска криза - Волен и Деница ви показаха как. Сега ви канят и на сватбата си”.
Един от гостите, получил закачливата покана, е премиерът Бойко Борисов. На сватбата са поканени и други видни български политици, всички министри от кабинета, дипломати и журналисти, както и приятелки на Деница от студентските години.
Седем ще са шаферките, сред които е и най-добрата приятелка на Деница - депутатката от “Обединени патриоти” Миглена Александрова. Всички те ще бъдат облечени в дълги сини рокли, които Гаджева избрала.
Двамата ще се венчаят в столичния храм “Св. св. Кирил и Методий”, където преди време бе кръщенето на Волен-младши. Сидеров и Гаджева са поискали пари вместо подаръци за сватбата, а събраната сума ще даряг за ремонт на храма.
След венчавката празненството ще се пренесе в заведение на централната улица “Московска”. Едни от най-известните и любими български певци са поканени да пеят купона - Васил Найденов, Миро, Силвия Кацарова и Тони Димитрова.