Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Волен Сидеров и Деница Гаджева на поканата за сватбата
Волен Сидеров и Деница Гаджева на поканата за сватбата

Три пъти за щастие - често си пожелават българите. За трети път - за щастие, ще се ожени лидерът на “Атака” Волен Сидеров. На 24 септември той и дългогодишната му приятелка Деница Гаджева ще минат под венчилото и ще изрекат заветното “Да” пред Бога и очите на сина им - малкия Волен. А и в поканата за сватбата пише: “Човек се жени веднъж в живота си, най-много три пъти.”

Младоженците са заедно от края на 2011 г., но се познават отпреди 12 г., когато Деница оглавява младежката организация на “Атака”.

От 2007 до 2014 г. тя е депутат от партията на Волен. Гаджева бе преизбрана за депутат и в 43-ото народно събрание, но със заявление до ЦИК се отказа от мандата си.

Още тогава тръгнаха слухове, че Деница е бременна. Няколко месеца по-късно двойката потвърди новината.

На 17 септември 2015 г. се роди Волен Сидеров-младши. Името на детето избира Гаджева. Още тогава щастливият Сидеров заяви, че иска да се ожени за Деница, защото бил за “патриархалния модел на семейството”. В интервю за “24 часа” Волен разказа, че синът му е “много интелигентно дете” и един ден ще разбере “какво е коствала политиката” на баща му, както и че е “работил от сърце”.

Този месец синът им

навърши 2 годинки

Близки до Сидерови твърдят, че те нарочно изчакали детето да поотрасне, за да може да е шафер на сватбата. Ще бъде облечен с черен смокин - точно като този на баща си.

Волен с Волен-младши в парламента
Волен с Волен-младши в парламента