Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Адриана Лима  СНИМКА: Инстаграм
Адриана Лима СНИМКА: Инстаграм

Супермоделът Адриана Лима сподели, че обожава да си слага безброй слоеве спирала и да гледа как се стича по лицето й под душа.

"Най-любимото ми нещо е да си поставям спирала. Обичам как изглежда на очите ми. Харесва ми да е много, много черна и да е на многобройни слоеве. Затова когато имам почивни дни си я слагам отново и отново, и отново. Когато се къпя, тушът потича по цялата ми кожа, измивам го и поставям отново. Наистина обичам това", призна манекенката своята козметична обсесия в интервю за американското модно списание InStyle, цитирано от БГНЕС.

36-годишната красавица разкри и още един от любимите си "отвратителни" разкрасителни навици, който включва намазването на цялата коса със смачкано авокадо.

"Знам, че много хора ще го намерят за отвратително и невинаги ще го разберат. Опитвам се да се грижа за косата си, но въпреки това тя е много суха и се налага да си правя често маски", изтъкна "ангелът" на "Виктория сикрет". Пред модния журнал тя даде и рецептата за магическата си маска за блестяща и здрава коса.

"Избирате любимия си балсам или маска и след това, не се шегувам, взимате и едно авокадо. Намачквате го, смесвате го заедно с балсама, поставяте го на косата и после изчаквате 15 минути преди да го отмиете. След това косата ви ще е блестяща, блестяща, блестяща", споделя супермоделът.