Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

С потопени в кръв ръце...

Днес комунистите отдават почит на хора, които са изпитвали удоволствие от насилиетo, които съсипват красивата ни страна и нанасят непоправими щети на българския народ.

На 9-ти септември 1944 г. е извършен преврат, и то от професионалния превртадажия Кимон Георгиев, организирал превратите през 1923-та и 1934-та.

В резултат в България се настанява просъветска власт, която ще издигне паметници на войници, наричани "освободители", които не са изстреляли и един куршум срещу нашественици на българската земя, а и които сами се обявяват за окупатори в смисъла на международното право.

България влиза ефективно във войната с нацистка Германия и макар да дава над 30 000 убити и ранени, не й се признава статут на съвоюваща страна.

Народният съд, установен от новата власт, избива официално над 3 000 души, а десетки хиляди лежат по затвори и трудови лагери, тъй като са се осмелили да се противопоставят на тази същата нова власт.

Страната ни поема по пътя на безмилостна насилствена индустриализация и национализация. Последствията от избрания тогава насилствено път са видими и до днес.