Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"НЕОБХОДИМА ЖЪТВА", ЗАЩОТО ОРЪЖИЕТО УБИВА!

На българина очевидно трябва да му са повтарят многократно прости истини. За да ги схване. И то...евентуално. Такава е истината, че оръжието убива. Само през последните дни имаме няколко инцидента на "непреднамерени" убийства – в пиянска компания извадили пищов, стреляли като ненормални, накрая естествено има утрепан. Няколко дни по-късно откриват дете простреляно с пушка.

Всякакви мутробандити, както и бивши милиционери, военни, политици, ловджии, охранители – някои от тях членуващи в паравоенни организации, притежават "законно" оръжие. Но няма значение дали законно или незаконно го притежават. Въпросът е дали разбират, че оръжието убива. Примерите от последните дни показват, че не разбират, не схващат.

През 2001 г. в Р Македония бе осъществена операция "Необходима жътва". Тя целеше да събере притежавано от населението оръжие. За кратко време бяха събрани над 3 500 пушкала. Същата жътва трябва да се проведе в България. Не може едни българи да се разхождат из държавата ни въоръжени, а други – невъоръжени. Защото алкохолът, както и глупостта, удрят еднакво и едните, и другите. Но оръжието е това, което прави едните опасни, а другите – безопасни до посмешище. Време е за операция "Необходима жътва"!

От фейсбук