Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

В Мадрид злорадстват, че аржентинецът иска да бяга

От "Барса" се защитават, че цялата олелия е заради забавянето на една фотосесия.

Подписал ли е Лионел Меси нов договор с "Барселона"? Този въпрос поне в Испания засенчи по актуалност ядреното напрежение между Северна Корея и САЩ.

Мадридските медии злорадо тръбят, че аржентинецът е отказал да се обвърже с каталунския гранд за по-дълъг период от време и вече обмисля ново предизвикателство. От "Барса" моментално отвърнаха на вражеския огън с разкритията, че футболният гений е подписал още в края на юни и завинаги ще остане верен на клубната кауза.

Любопитното е, че напрежението ескалира само заради липсата на една тривиална на пръв поглед снимка. В Испания, както и по целия футболен свят, е традиция играчът да се щракне, докато подписва новия си контракт. Точно липсата на този фотос с участието на Лионел разбута гнездото на стършелите.

Враговете на каталунския гранд твърдят, че аржентинецът е бил бесен от неуспехите в трансферната политика на своя отбор, както и от скандалите, свързани с ръководството. В момента голяма част от привържениците настояват за оставката на президента Хосеп Мария Бартомеу, който изпусна

Неймар и не докара достойни заместници. Трусовете се отразили върху психиката на Лионел и той търси разведряване в професионалния си живот. Поне така твърдят близките до "Реал" (Мадрид) медии. В другия лагер също имат обяснение на мистерията с договора на Меси, което не е никак безинтересно. Наложи се лично босът Бартомеу да се обяснява какво точно се е случило. Според него договорът на Меси е подписан на 30 юни - денят, в който футболната суперзвезда се ожени.

Колко са договорите на Меси и каква е разликата между тях, четете в хартиеното издание