Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Латиносапунката приключва сега – Валери и Ники Михайлов отново са приятели, а двете плеймейтки са по-щастливи от всякога

Райкова преобърна живота преди 10 г., като предрече връзка с Божинов

Мястото на Николета Лозанова в “Папараци” заема нейната сватовница Венета Райкова, която само с една своя реплика буквално преобърна живота .

През 2006 г. Ни Ло е едно обикновено момиче, което завършва средното си образование в Пловдив и мечтае за конкурса “Мис Плеймейт”, организиран от “Плейбой”. Въпреки че е най-младата сред претендентките, печели първо място.

Бързо разбира, че ключът към известността е скандалът, какъвто и да е той. Затова още с влизането си в света на сексбомбите тя шумно обявява, че си слага силикон в гърдите. За Венета Райкова това изглежда доста интересно и я

кани в предаването си през 2007 г.,

за да се похвали с новите си прелести.

Тв водещата я посрещна изключително сърдечно и на няколко пъти направи комплимент за новия бюст. Всъщност това предаване се оказа повратна точка в живота на Николета. В ефир тя сподели пред Венета, че си пада по футболисти, но всички красавци вече са заети. Райкова не пропусна да забърка интрига и смело предложи Божинов, който по това време бе с фолкпевицата Алисия.

На Лозанова очевидно допадна идеята на Венета

и каза, че ако някога Валери остане свободен, тя със сигурност ще го грабне.

3 години по-късно пророчеството на Венета и желанието на младата сексбомба се сбъдват. На 9 октомври 2009 г. с пищно тържество тя отпразнува сватбата си с Валери Божинов, а през 2012 г. се роди дъщеря им Никол.

Така съвсем случайно съдбата реши Венета да е истинската сватовница на Николета. Но намесата не свършва дотук. Цялата тази латиносапунка доведе до остри спорове между Ни Ло и Алисия, която вече бе привлякла бившия любим на Ни Ло - Ники Михайлов. Целият този абсурден сериал приключи едва сега, когато Венета и Николета си смениха местата. Ники Михайлов и Ни Ло отново са заедно, а той и Валери след години на тежки битки и кавги за жени подновиха приятелството си.

“168 часа” помоли Лозанова за разговор, но тя отказа какъвто и да било коментар по темата. Също така реши да запази и мнението си за новата си заместничка в “Папараци”.

Венета Райкова пък не се поколеба да сподели във фейсбук няколко статии, в които официално бе оповестена нейната рокада от БИТ в Би Ти Ви, и дори написа, че уважава както Николета Лозанова, така и Кристина Патрашкова.

Пред “168 часа” пиарите на “Папараци” споделиха, че стопират интервютата с бъдещата водеща, и вероятно по тази причина

Райкова реши да изтрие всички публикации,

свързани с влизането в “Папараци”.

До разрива се стигна, след като Ни Ло наруши договорката си с продуцентите Иван и Андрей, според която те трябвало да съобщят за напускането . Залагайки отново на скандала, Николета, изглежда, не издържа и изригна в социалните мрежи:

“Навсякъде, където мина, оставям дълбока следа - души, очи, сърца... и разбира се - тв ефир! Придадох му достатъчно чар и сексапил, постигнах рекорди, поставих нова ера, а сега ще отворя и нова страница, оставяйки “Папараци” просто като една графа от богатото ми портфолио. Тези, които години наред живяха, за да чуят това, че предавам щафетата, не бързайте да ликувате. Много скоро аз лично ще “гръмна шампанското”, обещавам да почерпя всички, както и да споделя кога и къде! И няма да бъде просто хипотетично, а много рейтингово и епично.”

В отговор на този пост продуцентът Иван Христов заяви, че решението за напускането на Лозанова е взето взаимно, но въпреки това е изключително изненадан от постъпката .

Според него раздялата с Николета е най-доброто за предаването, а най-подходяща за водеща е Венета Райкова. Като не пропусна да отбележи, че ако скандалната плеймейтка влезе във “ВИП Брадър”, ще им дължи неустойка.

Това едва ли ще е проблем, като се има предвид, че 20-те хиляди лева ще бъдат платени от продуцентите на “ВИП Брадър”. Това е смешна сума на фона на тази, която ще платят на самата Николета – според различни източници става дума за цифра между 90 000 и 200 хил. лв. Отделно с нея влиза и любимият Николай Михайлов, с когото наскоро се завърнаха от Малдивите. За двамата във “ВИП Брадър” ще бъде подготвена специална спалня, до която

другите съквартиранти няма да имат достъп

За кратко се появи и предположението, че Лозанова ще заеме мястото на Алекс Сърчаджиева. Но повечето медийни спецове са категорични, че това няма да донесе дивиденти за продуцентите на “ВИП Брадър”, тъй като Ни Ло ще е много по-интересна вътре в къщата. Да не говорим за скандалите, които се очаква да забърка и които са нейна запазена марка. Само преди няколко месеца тя с лекота отигра възмущението на съсобственика на модния гигант Dolce & Gabana Стефано Габана от това, че рекламира евтини копия на негови дрехи. Причината е, че тя от доста време е лице на фирма, която прави копия на известни марки.

Затова под фотото в инстаграм Габана искрено се възмути: “Облякла си копие на моя рокля. Срам!”

Николета Лозанова

се опита да се подмаже на Стефано

с отговора: “В България вие сте идол на всички дизайнери”, но, изглежда, не успя, защото обиденият Габана в опцията “дейли” в инстаграм пусна същата снимка на плеймейтката и написа, че е копие, а оригиналът е негов. Към нея добави още няколко кадъра с дрехи на същата българска марка с предупреждението, че този бранд прави имитации на неговите облекла.

Оригиналната рокля от пролетно-лятната колекция на Dolce & Gabana все още може да се намери срещу 1750 долара. За разлика от нея рекламираното от Николета копие струва 29 лв.

Това обаче не попречи да отиграе по абсурден начин ситуацията в своя полза: “Ако дори само един ден пропусна да публикувам своя снимка в социалните мрежи, то вместо мен ще го направи някой световен моден гуру.

Умея да съм успешна "и с две, и с двеста”

Всъщност може би по това с Венета Райкова най-много си приличат – и двете са царици на скандала и интригата и умело градят кариерите си около това.

Неслучайно новата водеща на “Папараци” се преобрази с тежък грим и дълги руси букли, което моментално предизвика критики в социалните мрежи. Фенове на Венета я обвиниха, че по този начин прекалено много започва да прилича на Ни Ло, която те не понасят.

Дали тя ще се съобрази с препоръката,

или това е нарочно търсен ефекта от продуцентите, тепърва ще се разбере. Със сигурност те дълго ще експлоатират ефектът от цунамито между двете бивши плеймейтки.