Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Четейки заплахите, обидите и коментарите на биомасата, разбирам, че тя ще убие всеки , който се опитва да носи просветление. Биомасата обича да я тъпчат, да я мачкат, да й се подиграват, да я крадат, само и само, за да не й се налага да мисли.

За биомасата единственият хумор на света е този, който чуват в шоуто на Слави и в Комиците или в плажния Батка и подобни. Хумор първосигнален -- когато някой пръдне, или когато се присмее на циганин или гей, или когато някой направи дебелашка сексуална шега, или цапне някой шамар на някого (ха-ха-ха!) много смешно!

Или когато се присмее на нечий външен вид -- тогава пък какъв смях пада.... Подобни неща примитивните сензори на биомасата могат да отчетат. И до там.

Тогава биомасата се залива от смях, най-вече когато някой пръдне на сцената. Не дай си божее, обаче, някой да им направи скеч, за който те да имат елементарната култура да разберат на какво събитие почива той, на какви факти... Не, биомасата скача като индианец в киносалон и стреля по "лошите" на екрана. Мъка и отврат!